Mobiele versie Ivaldi website

Sinds deze week hebben we een mobiele variant gelanceerd voor onze eigen website. De speciale mobiele versie is te vinden op http://m.ivaldi.nl (u wordt met uw mobiele telefoon automatisch doorgeschakeld) en is geoptimaliseerd voor alle mobiele telefoons.

We hebben de afgelopen tijd de opkomst van de mobiele smartphones met veel plezier tegemoet gezien. We zijn ervan overtuigd dat het mobiele internetverkeer zich binnen korte tijd zal kunnen meten met het huidige ‘desktopverkeer’. Nagenoeg alle websites zijn gericht op prachtige grote beeldschermen, maar een website dient er voor een mobiele telefoon veel eenvoudiger uit te zien. Zo hebben wij ervoor gekozen om slechts de meeste relevante content weer te geven.

Naast mobiele websites hebben we ook de nodige kennis om een mobiele applicatie voor uw iPhone of Android toestel te ontwikkelen (zie diensten). Is uw bedrijf al voorbereid op de mobiele martkt?