WP Plugin: Ivaldi Mail Collector

Zoals ook uitgebreid op onze website is te lezen, gebruikt Ivaldi vaak WordPress als basis voor de geleverde websites. WordPress heeft een enorm gebruikersaantal en kent daardoor vele handige – en onhandige – plugins om de functionaliteit van WordPress uit te breiden. Soms gebruikt ook Ivaldi een dergelijke plugin. Om ook iets terug te doen voor al de mensen die bezig zijn met het maken en uitbreiden van WordPress heeft Ivaldi nu ook een eigen plugin gratis gelanceerd.

De plugin, genaamd ‘Ivaldi Mail Collector’, zorgt ervoor dat op elke WordPress-website op een eenvoudige wijze een database van e-mailadressen kan worden aangelegd. Door een widget op de gewenste locatie te slepen in de beheeromgeving komt er een formulier beschikbaar aan de voorkant van de website. Hier kunnen mensen hun e-mailadres achterlaten en al deze e-mailadressen kunnen worden teruggevonden in de beheeromgeving van WordPress. Via e-mailmarketingtools als MailChimp kunnen ge├»nteresseerden dan eenvoudig worden gemaild.

De plugin is te vinden via het ‘Nieuwe plugin’-gedeelte in WordPress of in de Plugin Directory.