Ivaldi lanceert VoetbalApp

Met trots presenteert Ivaldi de VoetbalApp: dé applicatie voor voetbalminnend Nederland. Met de VoetbalApp is het mogelijk om alle uitslagen, standen en programma’s van je favoriete amateurvoetbalteams te volgen. Jouw teams worden automatisch geselecteerd en dagelijkse updates van de voetbalstanden, programma’s en uitslagen van deze teams worden getoond op een duidelijke en overzichtelijke manier. In tegenstelling tot Teamlink van Amstel is het mogelijk om meerdere teams te volgen en krijg je in de applicatie een overzicht van de complete standen.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Aangezien iedere amateurvoetballer logingegevens heeft van de website van voetbal.nl, kunnen deze gebruikt worden en ingezet. Op het hoofdscherm kun je inloggen met deze gebruikersnaam en wachtwoord:

Stap 1 - inloggegevens van voetbal.nl

Automatisch worden nu jouw favoriete teams opgehaald. Als je teams wil toevoegen aan de lijst, kun je deze toevoegen via de voetbal.nl website. Ze komen dan automatisch bij jouw favoriete teams te staan als je een nieuwe keer inlogt (zie stap 2).

Stap 2 - een automatisch overzicht wordt gegenereerd

Na het aanklikken van je team kun je direct de laatste uitslagen, het komende programma en de standen zien.

Stap 3 - een overzicht van laatste uitslagen

Stap 3 - de complete stand in een oogopslag

Een overzicht bekijken van al je favoriete voetbalteams was nog nooit zo eenvoudig.