Ivaldi has become a part of ReMark! Read more about it here.

De nieuwe ThePerfectWedding.nl is online

Na maanden van hard werken is het vandaag dan eindelijk zo ver. De site die de afgelopen tijd het beste in ons naar boven haalde, staat nu online: ThePerfectWedding.nl

De nieuwe ThePerfectWedding.nl is gebouwd op de fundamenten van Zend Framework. Alle functionaliteit is door ons vanaf scratch geschreven. Het blog, de bedrijvengids, fotogalerijen, merkenpagina’s,  bedrijfsprofielen en ga zo maar door…Wat te denken van automatisch op kleur getagde foto’s? Of op de kilometer nauwkeurig zoeken in de bedrijvengids? Het zit er al-le-maal in.

Gedurende de hele ontwikkeling hebben we nauw overlegd met Sarah en Lodewijk van ThePerfectWedding. We hebben dan ook niet alleen de frontend aangepakt. Ook de gehele backend is herschreven en vormt nu een solide geheel met de frontend en maakt bovendien de dagelijkse werkzaamheden van TPW een beetje makkelijker. Zo zijn er koppelingen gemaakt tussen de software van 37signals en het door ons geschreven Zend CMS om de dagelijkse administratie net dat beetje handiger en sneller te maken.

Bovendien zijn alle duizenden blogs en bedrijven van de oude TPW-site overgezet in het nieuwe systeem. ThePerfectWedding.nl staat dus nu al boordevol interessante content. Wij wensen het team van ThePerfectWedding ontzettend veel plezier met de nieuwe site en kijken uit naar toekomstige samenwerkingsverbanden. Bekijk de site zelf eens. Wat vind je ervan?

Ivaldi has become a part of ReMark! Read more about it here.