Ivaldi has become a part of ReMark! Read more about it here.

Ivaldi presenteert: Prezento

Ivaldi presenteert: Prezento

Elke vrijdagmiddag is het binnen Ivaldi tijd voor de vrijdagmiddag projecten. Eén van de projecten waar dan aan gewerkt wordt zijn de Ivaldi cases. Tijdens het maken van de eerste case was ik op zoek naar een leuke manier om de responsive designs van de HR Koffie app website te tonen. Het idee wat in die case gebruikt is, is de afgelopen weken verder doorontwikkeld tot een open source jQuery plugin: Prezento!

Het idee van de plugin is, zoals hierboven al aangegeven, om je responsive designs op een interessante manier weer te geven. De plugin geeft je de vrijheid om verschillende devices toe te voegen en aan de hand van een mobile first aanpak de designs die je wilt tonen te koppelen aan deze devices.

Afhankelijk van de instellingen die jij kiest passen het design en het device zich aan aan de breedte van je scherm, aan de breedte van een opgegeven element, of door een druk op de knop. Verder kan je er voor kiezen of het design uit zichzelf moet gaan bewegen, of dat je de bezoeker deze optie biedt aan de hand van een play knop.

Bekijk zelf wat de opties zijn en hoe het werkt op de Prezento Github demo-pagina waar we de Ivaldi website als voorbeeld hebben gebruikt.

Ivaldi has become a part of ReMark! Read more about it here.