Kenrick loopt stage bij Ivaldi

Hi Kenrick, je bent nu een maand werkzaam als stagiair bij Ivaldi. Stel je eens voor.

Hoi! Ik ben Kenrick, maar iedereen zegt altijd Ken. Ik ben een sound designer die in de programmeer wereld is beland. Ik was op zoek naar een nieuwe manier om creatief bezig te zijn en kwam in aanraking met programmeren op een open dag van de Hogeschool Rotterdam.

Waar heb je tot nu toe aan meegewerkt?

Ik heb gewerkt aan een WordPress plugin voor openingtijden op de websites van ZooParc, AquaZoo en Dierenrijk. Ook heb ik onderdelen/componenten gemaakt voor een aantal andere WordPress websites. Daar hoorde ook wat onderhoud bij.

In mijn vrije tijd werk ik aan een supergeheime website waar ik iets cools doe met audio.

Heb je al iets geleerd?

Soms begrijp je pas hoe iets werkt nadat je het gesloopt hebt.

Wat wil je aan het einde van je stage bereikt hebben? Wat wil je bijvoorbeeld kunnen?

Aan het einde van mijn stage wil ik op zowel frontend als backend gebied, helemaal zelfstandig mijn werk kunnen uitvoeren. Zo heb ik namelijk ook altijd gewerkt in de audiowereld, alles zelf kunnen doen. Kan ik iets nog niet? Dan leer ik het wel.

Laatste vraag, wie is je favoriete tafelvoetbal Ivaldo?

Mijn favoriete tafelvoetbal Ivaldo is Dimitri. Als hij zich boos maakt verandert het spel altijd in een flipperkast. Dan moet je als keeper ineens heel goed opletten.