Mohammad bokst websites in elkaar

Sinds juni 2018 in dienst en bokst websites als een baas in elkaar. Meet: Mohammad Al Kurdi!

Websites als een baas in elkaar boksen! Hoe kom je aan zo’n geweldige titel?
Ja, gaaf om te horen! Natuurlijk is de manier hoe ik dingen benader heel anders, namelijk heel bescheiden. Ik zie en bestudeer onwijs veel dingen en sta altijd open voor nieuwe informatie. De openheid voor groei maakt mij daarom denk ik een goede developer. Diezelfde mindset heb ik altijd wel gehad, ook buiten werk.

Over bestuderen gesproken, wat heb je precies gestudeerd om dit niveau te bereiken?
Ik heb Interactief Media Vormgeven gestudeerd en naast mijn studie werkte ik parttime als ZZP-webontwikkelaar. Mijn studie was erg gericht op design, dus ik had een sterk oog voor vormgeving en user experience. Mijn ICT skills moesten destijds nog drastisch worden verbeterd. Daarom heb ik sindsdien een stuk of 8 cursussen in mijn vrije tijd afgerond en uiteraard een hele hoop nieuwe websites ontwikkeld. Het leren houdt uiteraard nooit op, en dat is juist wat ik zo leuk vind aan het werk.

Je bokste je dus zogezegd omhoog! Je zegt het leren houdt nooit op, wat staat er nog op jouw lijstje om te leren?
Momenteel staat de programmeertaal Javascript (JS) op mijn lijstje. Uiteraard werk ik er al een tijdje mee, maar nu wil ik echt het senior level bereiken. Naast JS leer ik dagelijks nieuwe dingen over WordPress. Hoewel ik bij andere bedrijven eerder met WordPress heb gewerkt, moet ik zeggen dat Ivaldi websites met WordPress ontwikkeld van ongekende kwaliteit. Natuurlijk wil ik hier dan ook onderdeel van zijn.

Wat een mooi compliment! Bedankt! Als ik jou vraag: wat vind jij het mooiste aan het developen? Dan zeg jij?
Alles wat je bedenkt kan je ook ontwikkelen en dat vind ik toch wel het mooiste van developen.

Met zulke mooie woorden sluiten we het interview dan ook af. Mohammad, bedankt!