Ivaldi’s Donna – meet Shanna

Hoi Shanna, vertel eens, wie ben je, wat is je achtergrond en waar kom je vandaan?
Hi! Ik ben dus Shanna, geboren en getogen in Spijkenisse, leeftijd nog altijd onbekend en ik heb een hekel aan verjaardagen! Mijn achtergrond ligt in de advocatuur. Hier ben ik een lange tijd juridisch Personal Assistant geweest (gespecialiseerd op strafrecht) en ook nog even Legal Headhunter. Mijn grootste kracht is dat ik -bijna- alles geregeld krijg. Niets is te gek.

Hoho, houd het kort en bondig.
Oh ja, sorry. Kort samengevat: mijn vriendenkring noemt mij Donna. Alles kan.

Je vertelde dat je geëmigreerd bent vanuit Spijkenisse? Hoe zit dat precies?
Na 26 jaar verliet ik Spijkenisse -voor de liefde- om in Rotterdam te gaan samenwonen. Dat was even flink wennen! Iets met dat je parkeervergunning de ene straat wel geldt en de volgende straat niet. Ik geef dan ook eerlijk toe dat ik de helft van de tijd nog steeds met navigatie rijd.

Je bent sinds een aantal weken Ivaldi’s eerste office manager. Wat houdt dat in?
Als Office Manager leid ik het reilen en zeilen binnen Ivaldi in goede banen. Denk hierbij aan agendabeheer, de administratie, het bijhouden van de website(s), huisvesting, maar zeker ook de lunch. Niemand wenst 15 hongerige mannen op de werkvloer.

Oké, en wanneer krijgen klanten met jou te maken?
In principe dagelijks aan de telefoon, maar ook per e-mail wanneer er bijvoorbeeld een betaling of een document voor onze administratie ontbreekt. Verder probeer ik de support desk te ondersteunen door support aanvragen in de juiste vorm aan te (laten) leveren.

Bedankt Donna, eh Shanna, any last words?
Let’s rock this!