Teamuitje 2018 – Krakau

Dit jaar geen korte mouwen, terrasjes en een zonnetje, maar warme truien, handschoenen en sjaals. Afgelopen vrijdag vloog het Ivaldi-team voor het jaarlijkse teambuildinguitje naar Krakau.

Krakau

Traditie binnen kantoor is wel dat de bestemming zo lang mogelijk geheim gehouden wordt, maar een paar slimme koppen (lees: diegene die Skyscanner hadden afgespeurd) wisten het toch vrij snel te raden. Slechts één riep er: “alsof we naar Auschwitz gaan, dat zal wel niet!”.

Na een goed diner op vrijdagavond met de nodige traditionele Poolse gerechten en een vrij korte nacht reden we om 07:30 ’s ochtends de poorten van Auschwitz binnen. Na een privétour door Auschwitz werden we door onze privéchauffeur naar Birkenau gebracht om de tour te vervolgen. Een heftige ervaring, maar een must-do when in Krakow.

Om alle indrukken en beelden van ons af te schudden hebben we terug in Krakau maar snel een restaurant opgezocht om een schrikbiertje te drinken en ons voor te bereiden op de befaamde Ivaldi-quiz. Wat slinkse vragen werden nog even aan elkaar gesteld, want de quiz winnen is een heuse eer. Wetende dat

die gouden, zilveren en bronzen plakken het hele weekend gedragen mogen worden! Onze drie nieuwe quizmasters voor volgend jaar zijn dan ook: Houke, Dimitri en Jasper. Jongens, van harte gefeliciteerd!

Dat Krakau bekend staat om de geweldige restaurants was niets van gelogen, wederom een uitstekend diner en een goede

bodem voor ons plaatselijk onderzoek naar het nachtleven van Krakau. Van barhoppen in de fabriekshallen van Tytano tot aan dansen in The Shine Club, alles kan in Krakau, alles kan met de Ivaldo’s!

Op zondag vlogen we na een stadswandeling en een aantal gezonde smoothies weer terug naar het thuisfront.

P.S. sommige dragen hun medaille tot op de dag van vandaag!