Dimitri 5 jaar bij Ivaldi

Sinds december 2013 is Dimitri Snijder in dienst en dat houdt in: een 5-jarig jubileum deze maand!

Dimitri, nu al 5 jaar zowel op front- als backend binnen Ivaldi actief. Dat is al een hele tijd! Hoe komt het dat je het zo naar je zin hebt binnen Ivaldi?
Ik denk dat dat komt omdat er een hele gemoedelijke sfeer hangt. Iedereen is altijd in voor een praatje en voor een lolletje. Ivaldi bestaat uit een relatief klein team, waardoor je met iedereen eigenlijk wel contact hebt. Verder heb ik in de afgelopen 5 jaar aan heel veel verschillende projecten gewerkt waardoor het werk ook uitdagend blijft.

Wat bijzonder en fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt. Nu ben ik natuurlijk onwijs nieuwsgierig naar je top drie leukste momenten binnen Ivaldi! 
Natuurlijk zijn de jaarlijkse citytripjes altijd één van de hoogtepunten. Verder vond ik de Hoeksche Waard-tour erg leuk om te doen, er ging een wereld voor me open. Ook was het een eer om het 10-jarig jubileum van Ivaldi mee te maken en te vieren!

Binnen Ivaldi vervul je een aantal belangrijke rollen, waaronder natuurlijk de supportdesk, front- EN backender en sindskort ook stagebeleider. Hoe bevalt dat laatste je?
Het bevalt me eigenlijk wel goed, maar het is wel een uitdaging! Ik houd er van om mensen te helpen, dus dat kan ik nu in de praktijk uitvoeren. Omdat het de eerste keer is, blijf je je natuurlijk altijd wel afvragen of je het allemaal goed doet.
Dat je een enorme helper bent zie je in veel terug, met name je eindeloze geduld is een bijzondere factor. 

Met drie functies op zak mag je volgend jaar nog een belangrijke rol gaan vervullen, namelijk die van Quiz-master. De vraag die we tot het laatst hebben bewaard is dan ook: heb je al ideeën over de quiz die jij volgend jaar op mag gaan zetten?
Ik denk dat ik namens het hele quizteam van 2019 kan zeggen dat we ons uiterste best gaan doen om de beste en leukste quiz tot nu toe op te zetten. Helaas kan ik hier voor iedereens veiligheid verder geen mededelingen over doen.