Het jaarlijkse Ivaldi-uitje

Al enkele jaren reist Ivaldi er met het team-uitje op uit.  Zo hebben we al een flink aantal steden in Europa bezocht, iets wat het voor de feestcommissie alleen maar lastiger maakt om een nieuwe toffe locatie te vinden.

Een kleine opsomming van de afgelopen jaren:

  • 2012 Praag
  • 2012 Gran Canaria
  • 2013 Ibiza
  • 2014 Lissabon
  • 2015 Ardennen
  • 2016 Zagreb
  • 2017 Sofia
  • 2018 Krakau
  • 2019 Boedapest

Tijdens het uitje staat teambuilding en de Ivaldi-quiz centraal. Die quiz bestaat doorgaans uit verschillende rondes met variërende thema’s. Een prijs in de vorm van een beker of een medaille mag dan ook zeker niet ontbreken en hier zorgen de quizmasters van dat jaar dan ook netjes voor. Wellicht goed om te beseffen is dat “winnaar Ivaldi Quiz” een serieuze titel is. We kunnen geen namen noemen, maar Jasper is al meerdere jaren in de prijzen gevallen en deze staan dan ook vol trots uitgestald op zijn bureau. Dit jaar is hij dan eindelijk zelf quizmaster!

Ieder jaar willen we ook echt iets van de stad zien en iets “doen”.  Zo zijn er meerdere escape rooms uitgespeeld (diegene uit welke we niet ontsnapt zijn noemen we dus nu niet) en zijn er food tours en survival routes afgelegd. In Krakau hebben we Auschwitz-Birkenau bezocht.

Met toestemming van (bijna) iedereen, een kleine throwback: