Website Land van Ons staat live!

Wij hebben in opdracht van Land van Ons de vorige website doorontwikkeld in WordPress. Hierbij zijn onder andere inschrijfmogelijkheden aan toegevoegd. We gaan hierna verder ontwikkelen naar een groter platform (Ruby on Rails) waarbij we een ledenomgeving op gaan zetten.

Land van Ons zet zich in voor de biodiversiteit binnen Nederland. Dit is de afgelopen jaren drastisch veranderd en de sleutel voor herstel van onze biodiversiteit ligt in onze landbouwgrond. Land van Ons biedt leden de mogelijkheid om landbouwgrond te kopen. Dit betreft een stukje fictieve grond, maar met de bijdrage van het lidmaatschap wordt de coƶperatie ondersteund en is het mogelijk om het vermogen van je grondaandeel op te bouwen.

Houd onze website dan ook goed in de gaten voor het eindresultaat.

BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE WEBSITE