Ivaldi’s kerstlunch

Één van de Ivaldi tradities: foute kersttruiendag en de kerstlunch.

Gebruikelijk is dat iedereen wat lekkers meeneemt. Het liefste ook nog zelfgemaakt!
Her en der worden wat verzoeknummertjes (Jesse en zijn meesterlijk goede appeltaarten) ingediend en proberen we vooraf het een en ander op elkaar af te stemmen. En hoewel we niet konden verwachten dat Martijn zichzelf met zijn barbecuekunsten zou overtreffen, lukte het hem dit jaar toch weer met een stuk pulled pork.

Na zalmsoesjes, zalmsandwiches, appeltaart, brownie, soep, elandbroodjes, pigs in a blanket, zelfgemaakte croissantjes, tonijn empanadas, pavlova, vele zelfgemaakte salades, (onmogelijk machtige) stroopwafels met chocola en sprinklers en vele andere happen, besloten we dat we dit jaar weer net iets te veel hebben gemaakt.

Niet onbelangrijk: onze Frozenservetjes en onze eerste kerstboom!