Vernieuwing van de websites van QuTech en Quantum Internet Alliance

Een paar jaren geleden hebben we de website van QuTech van de TU Delft ontworpen en ontwikkeld. Voor de opfrissing van de sites heeft de TU Delft ons ook weer benaderd. Ditmaal is gekozen voor een multisite omgeving, waarmee er meerdere websites gelanceerd kunnen worden vanuit dezelfde codebase.

Voor QuTech hebben we bij het nieuwe design een bewegelijk element toegevoegd wat de website wat speelser maakt. Verder hebben we de componenten een nieuwe frisse look gegeven en hebben we migraties uitgevoerd om de oude content zoveel mogelijk geautomatiseerd over te plaatsen naar de nieuwe website.

Naast de website van QuTech is ook de website van de Quantum Internet Alliance (QIA) verbeterd. Een mooi voorbeeld van ons multisite-platform.

BEKIJK DE WEBSITE VAN QUTECH HIER  BEKIJK DE WEBSITE VAN QIA HIER