Interview Rick

He Rick, je bent natuurlijk al even bij ons, maar nu toch eindelijk je interview over hoe je je stage tot nu toe ervaart!

Wat studeer je?
Ik studeer Communicatie en Multimedia Design aan de hogeschool Amsterdam. Ik zit nu in het vierde jaar.

Hoe ben je bij Ivaldi terecht gekomen?
Eigenlijk via internet. Ik was aan het zoeken naar leuke bedrijven in Amsterdam, Rotterdam en andere grote steden die makkelijk te bereiken zijn vanuit Linschoten.

Wat trok je aan de website?
Ik zag een stageplaats voor een Visual designer. Precies wat ik graag wilde doen! Opvallend hoeveel technische mensen er bij Ivaldi werken. Dat leek me erg leuk om mee te werken. Om als visual designer direct in contact staan met technische mensen is heel handig. Dit zijn de mensen die je ontwerp gelijk gaan realiseren. Het product komt dan echt tot leven. De feedback die je krijgt is dan ook heel anders. Iemand die technisch is geeft andere feedback dan iemand die dat niet is.

Wat is het meest opvallende aan deze stage?
Het is even wennen dat alles online is in verband met de COVID-maatregelen. Heel gek om alles thuis op te pakken. Zelfs de besprekingen gaan online.

Wat is tot nu toe het meest leerzame geweest?
Ik denk dat ik het meest heb geleerd om mijn ontwerp te onderbouwen en uit te leggen naar klanten toe. Ook de presentaties naar klanten toe zijn erg leerzaam.

Wat vind je het leukste aan Ivaldi?
Iedereen staat open om elkaar te helpen. Als ik een vraag heb word ik snel geholpen. Lekker open en de sfeer is goed. Wel jammer dat het online is en je dus toch een deel mist. Alles online brengt toch met zich mee dat je minder snel een praatje maakt.

Wat wil je later worden?
Visual Designer. Misschien wel frontender in de toekomst. Iets in die richting denk ik.
Ik weet het nog niet zo goed, er zijn zoveel dingen leuk om te doen.

Wat vind je allemaal leuk?
Visual Design dus, maar ook met websites bezig zijn. Ook het stukje code. Maar ook de afwisseling. Ik moet nog keuze maken welke ik leukste vind. Lichte voorkeur voor nu is wel het ontwerpen. Ook hetgeen ik nu het meest doe en ook wel het beste kan.

Wat weten we nog niet van je dat we eigenlijk wel zouden moeten weten of nu missen door de COVID-tijd?
Dat ik heel goed ben in gezellig een biertje weg drinken op de vrijdag!