Ivaldi’s secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast een aantal primaire arbeidsvoorwaarden willen we je vast meenemen in de secundaire arbeidsvoorwaarden van Ivaldi.

Naast dat we je tafelvoetbal op hoog niveau kunnen bieden, kun je ook een pijltje gooien op het dartbord tijdens de vrijdagmiddagborrel. Verder borrelen we vier of meer keer per jaar buiten de deur, doorgaans worden dan alle ervaringen en leuke momenten van het jaarlijkse buitenland teambuildinguitje doorgesproken. Deze borrel wil je zeker niet missen, want dan worden er vaak nog onvertoonde teambuildingfoto’s uitgewisseld. Foto’s worden alleen dan op verzoek verwijderd.

Omdat we een klein kantoor zijn, zijn de communicatielijnen kort en straight. Om dit ook zo te houden hebben wij dagelijks een daily scrum, een kort teamoverleg, waarna er direct bij de lunchtafel aangeschoven kan worden. De lunch verzorgt Ivaldi voor je; de boterhammen hoeven dus thuis niet meer gesmeerd te worden! Speciale lunchwensen kan je iedere maandag aangeven en dan proberen wij daar zorg voor te dragen. Na de lunch wandelen we vaak buiten een rondje. Dit, tezamen met onze flexibele werktijden (start tussen 08:00/10:00 uur), levert minder stress op!

Op krokettendag, daarmee bedoelen wij dus vrijdag, hebben wij een vrijdagmiddagproject. Een moment voor persoonlijke ontwikkeling.

Nog wat praktische zaken:
Reiskosten vergoedt Ivaldi tot maximaal 50 km per dag (€ 0,19/KM). Wanneer je besluit om niet naar kantoor te reizen, maar naar bijvoorbeeld het zonnetje: wij bieden bij een fulltime dienstverband tot 27 vakantiedagen. For the long holiday: je krijgt een pensioenpremiebijdrage ter hoogte van 40% per maand.

Terug op je eigen vaste werkplek (welke overigens op maat is afgesteld en verstelbaar is), maar mis je iets? Ieder jaar krijgt iedere medewerker een eigen budget om apparatuur van aan te schaffen. Betreft het iets niet materialistisch? Dan bieden wij naast het vrijdagmiddagproject ook scholing en ontwikkelingsmogelijkheden aan.