Basketball NL

Basketball NL

Bekijk wedstrijdschema’s, standen en uitslagen voor alle basketbal competities in Nederland. Nu mogelijk voor iOS en Android met BasketballNL.

mockup1

De vraag

Als basketballiefhebber was het voorheen niet mogelijk om met een iPhone de standen van je eigen team te bekijken. Een groot gemis vonden we. Daar hebben we met de onze eigen BasketballNL-app een oplossing voor gevonden. Vanaf nu is het, ook voor Android gebruikers, mogelijk om individuele teams en competities te volgen.

Het resultaat

Inmiddels gebruiken meer dan 7.500 gebruikers de app waarmee ze makkelijk standen en uitslagen kunnen bekijken van hun favoriete teams. Daarnaast is telt de app ook af naar de volgende wedstrijd en kan men de vorm van een team zien. Op de wedstrijddag zelf komt de app ook van pas. Een route naar de sporthal is namelijk met de app zo gepland!

 • 7.500

  Dagelijkse gebruikers

 • 50%

  Nieuwe gebruikers

 • 30+

  Positieve recensies

mockup3

Onze aanpak

Uitgangspunt was dat de app geschikt zou worden voor iOS en ook Android. Daarom hebben we gekozen voor een hybride aanpak met behulp van Ionic. Ionic is een framework dat bestaat  uit Angular en Cordova. Dit stelt ontwikkelaars in staat om met Javascript, HTML en CSS een app te ontwikkelen voor meerdere platformen.

Download de applicatie

Benieuwd naar deze app? Bezoek dan snel de store!

iOS ANDROID

Leg ons jouw idee voor en daag ons uit!

 • Hallo Ivaldi,
 • en ik zou graag mijn idee met jullie bespreken. Ik zou graag samen met jullie sparren over mijn project. Ik zou mijn idee zo in één zin uitleggen: