Een selectie van ons werk.

Met ruim 500 afgeronde projecten valt er behoorlijk wat te kiezen. Onderstaand een selectie van uiteenlopende projecten.

Simavi

Simavi zet zich wereldwijd in voor betere gezondheid. Wij hielpen ze deze missie uit te dragen met behulp van nieuwe internationale corporate websites, geschikt voor ieder device.
Websites met WordPress

Basketball NL

Bekijk wedstrijdschema’s, standen en uitslagen voor alle basketbal competities in Nederland. Nu mogelijk voor iOS en Android met BasketballNL.
Apps voor smartphones
 • Websites met WordPress

  Een fris uiterlijk voor MVGM

  MVGM is dé vastgoedregisseur in Nederland. Wij ontwikkelde de website, maar ook verzorgde wij de koppelingen met de verschillende platformen waarmee MVGM haar klanten optimaal bedient.
 • Geavanceerde webapps

  1FOCUS

  Een online oplossing om teams te helpen bij het behalen van een focusdoel. De tool geeft inzicht in de voortgang en huidige status in het proces.
 • Geavanceerde webapps

  Survey One

  Als tijdens een inspectie van getransporteerde groente of fruit blijkt dat de kwaliteit onder de norm is, wordt een onafhankelijk onderzoek gestart. Iedere minuut telt vanaf dat moment, dus het opstellen van het onderzoeksrapport moet zo gestroomlijnd mogelijk verlopen.
 • Apps voor smartphones

  PepsiCo

  PepsiCo is het moederbedrijf van onder andere Doritos, Lays en 7up. Wij ontwikkelden een app voor ze waarmee hun eigen medewerkers sneller informatie over het bedrijf kunnen opzoeken.
Laad meer cases