Ivaldi has become a part of ReMark! Read more about it here.

Een selectie van ons werk.

Met ruim 500 afgeronde projecten valt er behoorlijk wat te kiezen. Onderstaand een selectie van uiteenlopende projecten.

QiDZ

Vijf drukke moeders, die andere ouders in Dubai het leven gemakkelijker willen maken. Hoe zet je een app op die uitnodigend voor anderen is om informatie met elkaar te delen? En hoe krijgt de organisator van een event voor kinderen zijn of haar informatie verspreid naar de app?
Apps voor smartphones
 • Geavanceerde webapps

  Quot8

  Waarom het internet afzoeken naar de juiste aanbieder, wanneer dit ook middels één aanvraag kan? Met het systeem dat wij hebben ontwikkeld, is het mogelijk om met het invullen van één formulier een aanvraag in te dienen die wordt verstuurd naar meerdere aanbieders. Het systeem is toegankelijk voor iedere markt, van zonnepanelen tot verhuisbedrijven.
 • Websites met WordPress

  Een fris uiterlijk voor MVGM

  MVGM is dé vastgoedregisseur in Nederland. Wij ontwikkelden de website, maar ook verzorgden wij de koppelingen met de verschillende platformen waarmee MVGM haar klanten optimaal bedient.
 • Geavanceerde webapps

  1FOCUS

  Een online oplossing om teams te helpen bij het behalen van een focusdoel. De tool geeft inzicht in de voortgang en huidige status in het proces.
 • Websites met WordPress

  Green Award

  Green Award is een keurmerk voor schepen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid en het milieu. Binnen de website dient men gemakkelijk een aanvraag voor een certificaat in te kunnen dienen en de registers te raadplegen.
Laad meer cases