Een selectie van ons werk.

Met ruim 500 afgeronde projecten valt er behoorlijk wat te kiezen. Onderstaand een selectie van uiteenlopende projecten.

Simavi

Simavi zet zich wereldwijd in voor betere gezondheid. Wij hielpen ze deze missie uit te dragen met behulp van nieuwe internationale corporate websites, geschikt voor ieder device.
Websites met WordPress
 • Websites met WordPress

  Omnisport

  Een website waarop alle faciliteiten en mogelijkheden voor (inter)nationale kampioenschappen, meetings en evenementen aan de orde moeten komen, maar ook duidelijk zichtbaar moeten zijn voor bezoekers of boekers.
 • Geavanceerde webapps

  Quot8

  Waarom het internet afzoeken naar de juiste aanbieder, wanneer dit ook middels één aanvraag kan? Met het systeem dat wij hebben ontwikkeld, is het mogelijk om met het invullen van één formulier een aanvraag in te dienen die wordt verstuurd naar meerdere aanbieders. Het systeem is toegankelijk voor iedere markt, van zonnepanelen tot verhuisbedrijven.
 • Apps voor smartphones

  QiDZ

  Vijf drukke moeders, die andere ouders in Dubai het leven gemakkelijker willen maken. Hoe zet je een app op die uitnodigend voor anderen is om informatie met elkaar te delen? En hoe krijgt de organisator van een event voor kinderen zijn of haar informatie verspreid naar de app?
 • Websites met WordPress

  Een fris uiterlijk voor MVGM

  MVGM is dé vastgoedregisseur in Nederland. Wij ontwikkelde de website, maar ook verzorgde wij de koppelingen met de verschillende platformen waarmee MVGM haar klanten optimaal bedient.
Laad meer cases