Ivaldi

×

Werk waar we trots op zijn

Hiphop in je Smoel

Hiphop In Je Smoel (HIJS) is in 1999 opgericht door een groep enthousiaste hiphopliefhebbers met als doel verslag te doen van de nationale en internationale hiphopscene. Wij verzorgden de volledig vernieuwde WordPress website.

Bekijk deze case

Meer Met Minder

Formulieren zijn over het algemeen oersaai. Daar moest maar eens wat aan gebeuren. Zo ontstond in plaats van een standaard formulier, een moderne grafische wizard om het energielabel van je huis te berekenen.

Meer over dit formulier

In opdracht van de Hogeschool Rotterdam ontwikkelden wij de HR Koffie App

De afdeling Facilitaire Dienst bedacht een innovatief idee om studenten te laten helpen de panden schoon en gastvrij te houden. De HR Koffie App maakt het mogelijk om te registreren als student, foto’s te maken van een situatie (een kapotte lamp, een volle prullenbak) en deze direct naar de medewerkers van de Facilitaire Dienst te sturen. Beloning? Een kopje koffie!

Meer over de koffie app

Ondersteuning medische professionals met behulp van app

Voor Growth Analyser ontwikkelden wij een medische app voor iOS en Android met als doel professionals in de gezondheidszorg te ondersteunen met het bijhouden van groeigegevens van kinderen. Met de app wordt het eenvoudig om de groeiontwikkeling van een kind te monitoren (op basis van lengte, gewicht, BMI en hoofdomtrek). Hierbij kan de ontwikkeling worden vergeleken met bekende groeistandaarden om zo afwijkingen te constateren.

Meer over deze app

BMW i Community

In samenwerking met PoetFarmer ontwikkelden wij een platform waar BMW i3 bezitters terecht kunnen voor al hun vragen, ervaringen en opmerkingen rondom hun auto. Door middel van de door ons ontwikkelde moderne forum functionaliteiten weten BMW i3 rijders met elkaar in contact te komen.

Meer over dit project

De Fiscaal up to Date App

Voor Fiscaal up to Date ontwikkelden we een app waarin eenvoudig door het "FutD" magazine gebladerd en gezocht kan worden.

Meer over de 'FutD' App

Een overzicht van onze overige projecten

Ivaldi werkt onder andere voor