Een selectie van ons werk.

Met ruim 500 afgeronde projecten valt er behoorlijk wat te kiezen. Onderstaand een selectie van uiteenlopende projecten.

Simavi

Simavi zet zich wereldwijd in voor betere gezondheid. Wij hielpen ze deze missie uit te dragen met behulp van nieuwe internationale corporate websites, geschikt voor ieder device.
Websites met WordPress
 • Websites met WordPress

  Green Award

  Green Award is een keurmerk voor schepen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid en het milieu. Binnen de website dient men gemakkelijk een aanvraag voor een certificaat in te kunnen dienen en de registers te raadplegen.
 • Websites met WordPress

  Vrijwilligers Academie Nissewaard

  De gemeente Nissewaard, Bibliotheek de Boekenberg en Stichting VAN zijn de vrijwilligersacademie Nissewaard gestart om vrijwilligers en organisaties binnen deze regio beter te ondersteunen. De academie vormt het middelpunt voor evenementen en informatie.
 • Websites met WordPress

  Omnisport

  Een website waarop alle faciliteiten en mogelijkheden voor (inter)nationale kampioenschappen, meetings en evenementen aan de orde moeten komen, maar ook duidelijk zichtbaar moeten zijn voor bezoekers of boekers.
 • Geavanceerde webapps

  Quot8

  Waarom het internet afzoeken naar de juiste aanbieder, wanneer dit ook middels één aanvraag kan? Met het systeem dat wij hebben ontwikkeld, is het mogelijk om met het invullen van één formulier een aanvraag in te dienen die wordt verstuurd naar meerdere aanbieders. Het systeem is toegankelijk voor iedere markt, van zonnepanelen tot verhuisbedrijven.
Laad meer cases