Ivaldi has become a part of ReMark! Read more about it here.

1FOCUS

1FOCUS

Een online oplossing om teams te helpen bij het behalen van een focusdoel. De tool geeft inzicht in de voortgang en huidige status in het proces.

1focus-afbeelding

De vraag

Binnen een grote organisatie is grip krijgen op de focus van teams een lastige klus. Meerdere teams werken samen aan hetzelfde doel zonder dat er duidelijk is welk team op schema ligt of welk team juist niet goed presteert. Managers missen inzicht en weten niet hoe de verschillende rayons er voor staan. Teams werken minder goed samen dan ze zouden kunnen doen en hebben geen idee waarom andere teams in andere regio’s beter scoren dan zijzelf.

Hoe kan er overzicht en eenheid gecreëerd worden in de doelen waar teams aan werken binnen een grote organisatie?

Onze aanpak

Met behulp van een SCRUM werkwijze werd een eerste versie van de tool ontwikkeld waarmee al snel resultaat geboekt kon worden. Door een continue samenwerking tussen Ivaldi en het 1FOCUS team wordt inmiddels enkele jaren doorontwikkeld aan de tool en is inmiddels versie 3 in gebruik. De doorontwikkelingen zorgen ervoor dat de tand des tijds wordt doorstaan en verschillende technieken zijn de revue gepasseerd. De huidige tool is ontwikkeld in Ruby on Rails en maakt gebruik van zeer veel React.js componenten. De applicatie bevat wekelijkse mailsamenvattingen waarmee de resultaten direct te bekijken zijn in Sendgrid.

Het resultaat

De maatwerkoplossing die wij voor FocusTool ontwikkelden, geeft direct inzicht aan iedereen binnen het bedrijf. Door wekelijks een teamsessie te houden, zorgen de teams voor individuele en teamupdates. De tool werkt razendsnel en geeft direct inzicht aan alle betrokkenen van de verschillende teams. De applicatie is ‘user-centered’ ontwikkeld en zorgt ervoor dat de relevante informatie voor de gebruiker als eerste getoond wordt.

Bezoek de website

Meer weten over dit project en het met eigen ogen zien? Bezoek dan de website. Bekijk hier ook zeker de cases om te zien hoe de FocusTool dagelijks een positieve bijdrage levert.

Bezoek de website

Leg ons jouw idee voor en daag ons uit!

  • Hallo Ivaldi,
  • en ik zou graag mijn idee met jullie bespreken. Ik zou graag samen met jullie sparren over mijn project. Ik zou mijn idee zo in één zin uitleggen: