Een fris uiterlijk voor MVGM

Een fris uiterlijk voor MVGM

MVGM is dé vastgoedregisseur in Nederland. Wij ontwikkelden de website, maar ook verzorgden wij de koppelingen met de verschillende platformen waarmee MVGM haar klanten optimaal bedient.

case-mvgm-image-1

De vraag

Over de jaren heen is de wildgroei aan verschillende MVGM-websites toegenomen tot ongeveer 15 websites. Elke productgroep bij MVGM had haar eigen website, wat ervoor zorgde dat relevante informatie lastig te vinden was, omdat de informatie zo versnipperd was. Aan ons de vraag of we een nieuwe website konden verzorgen met een fris uiterlijk, waarbij alle productgroepen weer ondergebracht worden in één website.

Van 15 verschillende websites naar één website met een fris uiterlijk waar alle informatie snel te vinden is? Wij gingen de uitdaging aan!

case-mvgm-image-2

Onze aanpak

Als eerste hebben we de bestaande websites in kaart gebracht en gekeken welke informatie deze websites hadden. Daaruit kwam naar voren dat er een bepaalde overlap bestond, maar dat elke productgroep ook unieke content had. Daaruit bleek dat elke productgroep toch een soort eigen identiteit binnen de nieuwe website moest krijgen, waar de mogelijkheid bestaat om eigen content te publiceren. Daarnaast hebben we gekeken hoe we de klanten van MVGM een centrale plek konden bieden om de verschillende beheeromgevingen te kunnen bezoeken.

Het resultaat

Op dit moment staat er een nieuwe website waar bezoekers automatisch terecht komen als zijn een oude url bezoeken. Ook op SEO-gebied is er veel geoptimaliseerd aan de hand van de adviezen van ExpandOnline. Neem snel een kijkje op mvgm.nl en laat ons weten wat je ervan vindt!

Bezoek de website

Meer weten over dit project en het met eigen ogen zien? Bezoek dan de website.

Bezoek de website

Leg ons jouw idee voor en daag ons uit!

  • Hallo Ivaldi,
  • en ik zou graag mijn idee met jullie bespreken. Ik zou graag samen met jullie sparren over mijn project. Ik zou mijn idee zo in één zin uitleggen: