Een vernieuwde website voor Omnisport

Een website waarop alle faciliteiten en mogelijkheden voor (inter)nationale kampioenschappen, meetings en evenementen aan de orde moeten komen, maar ook duidelijk zichtbaar moeten zijn voor bezoekers of boekers.

  • Klant

    Libéma

  • Services

    UI / UX design, development

  • Resources

    Wordpress

De vraag

Met diverse mogelijkheden binnen een multifuntioneel gebouw dient men overzichtelijk voor eigen gebruik een activiteit of een zaal te kunnen reserveren. Maar hoe verwerk je zulke diverse gegevens en zorg je dat Omnisport de nummer 1 keuze blijft voor topsportactiviteiten?

Duidelijke overzichten in vele verschillende activiteiten binnen de topsport en congress scene

Onze aanpak

We zijn al een aantal jaar verantwoordelijkheid voor de techniek achter de website van Omnisport. De vorige website (uit 2016) was langzamerhand toe aan vernieuwing. Deze website werkte met verschillende templates voor verschillende onderdelen van de site. Inmiddels is die manier wat achterhaald. Tegenwoordig is een aanpak op basis van ‘blokken’, waarbij je op elke pagina maximale vrijheid hebt, een stuk gangbaarder.

Een grote blokkendoos

Voor de nieuwe website ontwikkelden we een complete set van blokken waarmee de beheerders van Omnisport aan de slag kunnen. Of het nu om een nieuwsbericht gaat, een tekstpagina of een evenement: overal zijn dezelfde opties beschikbaar en dat maakt het opbouwen van pagina’s erg duidelijk.
Met WordPress als basis bleef voor Omnisport het al bekende gebruiksgemak intact en verliep de overgang naar de nieuwe website uiterst soepel. De website is weer helemaal bij de tijd en het beheer op basis van blokken maakt alles net wat eenvoudiger voor de klant.

Het resultaat

Een snelle, gebruiksvriendelijke en makkelijk onderhoudbare website op basis van WordPress.

Bekijk de website

Wil jij met ons samenwerken?

info@ivaldi.nl 010 7009 709