Survey One

Survey One

Als tijdens een inspectie van getransporteerde groente of fruit blijkt dat de kwaliteit onder de norm is, wordt een onafhankelijk onderzoek gestart. Iedere minuut telt vanaf dat moment, dus het opstellen van het onderzoeksrapport moet zo gestroomlijnd mogelijk verlopen.

De vraag

De inspectie van getransporteerde groente en fruit is belangrijk om continue kwaliteit te kunnen garanderen. Tijdens deze inspecties worden soms problemen ontdekt, waarna een onafhankelijke partij de oorzaak gaat onderzoeken. Vanaf dat moment is snel handelen van belang: hoe langer er wordt gewacht, hoe moeilijker de oorzaak is vast te stellen.

Onze aanpak

Na een analyse van de huidige manier van werken hebben we een oplossing ontwikkeld met behulp van Ruby on Rails. Toen deze eerste versie was opgeleverd zijn we op basis van SCRUM het product verder gaan bijschaven. De uiteindelijke versie wordt ook door ons gehost, zodat de klant één aanspreekpunt heeft.

Het resultaat

De oplossing bestaat uit een online omgeving waar meerdere medewerkers informatie kunnen verzamelen over het dossier. Zo kan de persoon ter plaatse foto’s toevoegen, terwijl een kantoormedewerker vrachtbrieven en andere documenten kan verzamelen. Als het dossier compleet is kan met behulp van deze informatie het rapport geschreven worden in een maatwerk tekstverwerker.

Tekstverwerker

In de tekstverwerker kan door middel van herbruikbare blokken tekst snel een basis rapport opgesteld kan worden. Details over het dossier, zoals containernummers, klantnamen en adressen, kunnen worden ingevoegd met samenvoegvelden, waardoor de herbruikbare blokken tekst bijna onaangepast gebruikt kunnen worden in andere rapporten. Uiteraard kunnen foto’s ook ingevoegd worden in de vorm van een gallerij, waarbij de gebruiker zelf een volgorde en indeling kan kiezen. Een korte demo van de tekstverwerker is te zien in de video.

Leg ons jouw idee voor en daag ons uit!

  • Hallo Ivaldi,
  • en ik zou graag mijn idee met jullie bespreken. Ik zou graag samen met jullie sparren over mijn project. Ik zou mijn idee zo in één zin uitleggen: