Mobiele applicaties & websites zijn de toekomst

Een mobiele website of applicatie is tegenwoordig een must. Grote kans dat het gros van je bezoekers jouw website nu al bezoekt via een mobiel apparaat. Wij ontwikkelen al jaren voor mobiel en maken daarnaast ook native apps.

Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk?

Een internetdienst op je mobiel kan bestaan uit verschillende varianten. Belangrijk is om eerst te bepalen wat en wie je precies wil bereiken.

Om je huidige bezoekers een plezierig bezoek op je website te geven op een mobiel apparaat zal een mobiele website een logische keuze zijn. Websites die automatisch meeschalen, zogenaamde responsive websites, zijn hiervoor ideaal en kunnen ervoor zorgen dat met weinig werk je website voor iedere resolutie geschikt is.

Soms is het echter verstandig om een mobiele website te maken die afwijkt van je huidige website. Zo kun je enkel die informatie tonen die belangrijk is voor de mobiele bezoeker (zoals contactinformatie) en kan je zorgen voor een snelle laadtijd.

Ook ontwikkelen we native applicaties waarbij we een op maat gemaakt applicatie ontwikkelen die verkocht kan worden in Apple’s App Store of Google’s Play. Neem contact met ons op voor meer informatie.