Zoek je Ruby on Rails specialisten?

Bekende websites zoals Airbnb, Basecamp en Twitter zijn ontwikkeld op basis van Ruby on Rails. Ruby on Rails biedt de ontwikkelaar een solide basis waarmee nieuwe projecten snel en solide opgezet kunnen worden.

Wat is Ruby on Rails?

Aangezien Ruby on Rails open source is, kunnen fouten en uitbreidingen erop makkelijker ontwikkeld worden. De grote groep gebruikers ontwikkelt allerlei standaardcomponenten (Gems) waarmee functionaliteit zoals een loginsysteem voor gebruikers niet steeds opnieuw ontwikkeld hoeft te worden. Op deze manier kan de ontwikkelaar zich vooral richten op de nieuwe functies.

Verder is het schrijven van tests in Ruby on Rails niet ingewikkeld. In slechts een paar regels kan bijvoorbeeld automatisch gecontroleerd worden of een bestelling die een bezoeker plaatst wel netjes een e-mail verstuurd aan de bezoeker.

Wat doen wij met Ruby on Rails?

Veel maatwerksystemen, maar ook ingewikkeldere websites, bouwen wij met behulp van Ruby on Rails. Inmiddels hebben we een flinke set van herbruikbare componenten verzameld die hun kwaliteit en betrouwbaarheid hebben bewezen.

Behalve de ontwikkeling kunnen wij ook de hosting van het Ruby on Rails project op ons nemen. Hierdoor ontstaat één aanspreekpunt voor alle vragen en problemen, wat wel zo makkelijk werkt.