Een selectie van ons werk.

Met ruim 500 afgeronde projecten valt er behoorlijk wat te kiezen. Onderstaand een selectie van uiteenlopende projecten.

 • Geavanceerde webapps

  Quot8

  Waarom het internet afzoeken naar de juiste aanbieder, wanneer dit ook middels één aanvraag kan? Met het systeem dat wij hebben ontwikkeld, is het mogelijk om met het invullen van één formulier een aanvraag in te dienen die wordt verstuurd naar meerdere aanbieders. Het systeem is toegankelijk voor iedere markt, van zonnepanelen tot verhuisbedrijven.
 • Apps voor smartphones

  QiDZ

  Vijf drukke moeders, die andere ouders in Dubai het leven gemakkelijker willen maken. Hoe zet je een app op die uitnodigend voor anderen is om informatie met elkaar te delen? En hoe krijgt de organisator van een event voor kinderen zijn of haar informatie verspreid naar de app?
 • Websites met WordPress

  Een fris uiterlijk voor MVGM

  MVGM is dé vastgoedregisseur in Nederland. Wij ontwikkelde de website, maar ook verzorgde wij de koppelingen met de verschillende platformen waarmee MVGM haar klanten optimaal bedient.
 • Geavanceerde webapps

  1FOCUS

  Een online oplossing om teams te helpen bij het behalen van een focusdoel. De tool geeft inzicht in de voortgang en huidige status in het proces.
 • Geavanceerde webapps

  Survey One

  Als tijdens een inspectie van getransporteerde groente of fruit blijkt dat de kwaliteit onder de norm is, wordt een onafhankelijk onderzoek gestart. Iedere minuut telt vanaf dat moment, dus het opstellen van het onderzoeksrapport moet zo gestroomlijnd mogelijk verlopen.
 • Apps voor smartphones

  PepsiCo

  PepsiCo is het moederbedrijf van onder andere Doritos, Lays en 7up. Wij ontwikkelden een app voor ze waarmee hun eigen medewerkers sneller informatie over het bedrijf kunnen opzoeken.
 • Geavanceerde webapps

  ATM

  De uitvoering van medicijnstudies is een ingewikkeld proces. Het selecteren van deelnemers op basis van kenmerken die belangrijk zijn voor het medicijn, het inplannen van afspraken en documentenbeheer. Wij namen de uitdaging aan om dit proces te stroomlijnen.
 • Geavanceerde webapps

  OR Expert

  Goed personeelsbeleid is van levensbelang voor de organisatie. Voor een OR-lid is het echter niet eenvoudig om alle mogelijkheden te kennen van positief HR-beleid. OR Expert bevat daarom zowel OR- als HR-informatie.