Een selectie van ons werk.

Met ruim 500 afgeronde projecten valt er behoorlijk wat te kiezen. Onderstaand een selectie van uiteenlopende projecten.

 • Geavanceerde webapps

  Quot8

  Waarom het internet afzoeken naar de juiste aanbieder, wanneer dit ook middels één aanvraag kan? Met het systeem dat wij hebben ontwikkeld, is het mogelijk om met het invullen van één formulier een aanvraag in te dienen die wordt verstuurd naar meerdere aanbieders. Het systeem is toegankelijk voor iedere markt, van zonnepanelen tot verhuisbedrijven.
 • Websites met WordPress

  Een fris uiterlijk voor MVGM

  MVGM is dé vastgoedregisseur in Nederland. Wij ontwikkelden de website, maar ook verzorgden wij de koppelingen met de verschillende platformen waarmee MVGM haar klanten optimaal bedient.
 • Geavanceerde webapps

  1FOCUS

  Een online oplossing om teams te helpen bij het behalen van een focusdoel. De tool geeft inzicht in de voortgang en huidige status in het proces.
 • Websites met WordPress

  Green Award

  Green Award is een keurmerk voor schepen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van veiligheid en het milieu. Binnen de website dient men gemakkelijk een aanvraag voor een certificaat in te kunnen dienen en de registers te raadplegen.
 • Websites met WordPress

  Vrijwilligers Academie Nissewaard

  De gemeente Nissewaard, Bibliotheek de Boekenberg en Stichting VAN zijn de vrijwilligersacademie Nissewaard gestart om vrijwilligers en organisaties binnen deze regio beter te ondersteunen. De academie vormt het middelpunt voor evenementen en informatie.
 • Websites met WordPress

  Omnisport

  Een website waarop alle faciliteiten en mogelijkheden voor (inter)nationale kampioenschappen, meetings en evenementen aan de orde moeten komen, maar ook duidelijk zichtbaar moeten zijn voor bezoekers of boekers.
 • Geavanceerde webapps

  Survey One

  Als tijdens een inspectie van getransporteerde groente of fruit blijkt dat de kwaliteit onder de norm is, wordt een onafhankelijk onderzoek gestart. Iedere minuut telt vanaf dat moment, dus het opstellen van het onderzoeksrapport moet zo gestroomlijnd mogelijk verlopen.
 • Apps voor smartphones

  PepsiCo

  PepsiCo is het moederbedrijf van onder andere Doritos, Lays en 7up. Wij ontwikkelden een app voor ze waarmee hun eigen medewerkers sneller informatie over het bedrijf kunnen opzoeken.